Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Iohannis, mesaj pentru cei ce votează moțiunea de cenzură: Cu certitudine nu vom avea guvern PSD /  JUSTIȚIE: Frații interlopului Emi Pian ucis la barbut, reținuți de procurori / Încă o persoană din clanul Duduienilor va fi dusă la mandat /

 

Breaking News:
 

Lucrări pentru redeschiderea traficului feroviar de marfă pe Centura Bucureşti

Traficul feroviar de marfă între Chitila şi Chiajna, închis din anul 2018, va fi reluat după finalizarea lucrărilor de reparaţii pe firul I, începute de Sucursala Regională CF Bucureşti  și menite să descongestioneze circulația trenurilor de marfă pe Centura Bucureşti.

În prezent, se înlocuiesc traversele de lemn cu unele de beton cu supralărgire (refacţie). „Lucrările sunt executate cu noul tren de PTH-500, specializat în lucrări de reparaţie capitală a suprastructurii căii ferate, cu o productivitate medie de refacţionare totală a suprastructurii căii de 200 ml/oră (de aproximativ 4 ori mai mare faţă de tehnologia clasică, realizată cu trenul de lucru Platov)”, precizează CFR Infrastructură.

În a doua etapă, vor fi executate lucrări de buraj mecanizat şi profilat piatră spartă.

Lucrări similare au fost executate şi pe raza Sucursalei Regionale CF Constanţa, în staţia CF Palas, între Grupa B şi Grupa Tranzit, linie destinată exclusiv transportului feroviar de marfă spre şi dinspre Port.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv