Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a adoptat noile măsuri de relaxare / Fără mască pe stradă / O oră în plus la restaurante și magazine / Pot circula noaptea și cei nevaccinați / Restaurante deschise în noaptea de Crăciun și Revelion / Starea de alertă a fost prelungită cu încă 30 de zile, din 9 decembrie până pe 8 ianuarie 2022 / 

Breaking News:

Mai multe pasaje pietonale și rutiere vor fi construite pe DN1 Valea Prahovei

Mai multe pasaje pietonale și rutiere vor fi construite pe DN1 Valea Prahovei, la Azuga, Comarnic, Bușteni și Predea, pentru fluidizarea traficului auto.

Deocamdată, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a scos la licitație  elaborarea studiilor de fezabilitate (SF) și a proiectelor tehnice (PT) necesare realizării acestor investiții, iar olfertele au curs gârlă.

Astfel, pentru pasajul rutier de la Azuga, ce va fi construit la intersecția DN1 cu Str. Prahovei, au fost depuse 4 oferte: Asocierea ITALROM Inginerie Internationala-Metroul, NV Construct, Asocierea RETTER Architecture-Drum Proiect Consult și compania SSF-RO. Durata contractului va fi de 180 zile.

Pentru pasajul pietonal subteran/suprateran de la Comarnic, ce va fi realizat în zona Pieței Centrale, la intersecția DN1 cu str. Ghioșești și pasajul pietonal subteran/suprateran de la Primaria Comarnic a fost depusă o singură ofertă, din partea Asocierii Metroul-ITALROM Inginerie Internationala. Durata contractului va fi de 90 zile.

Pentru pasajul rutier din Sinaia Sud, ce urmează a fi construit la intersecția DN1 cu Bulevardul Republicii, au fost depuse 5 oferte, din partea următoarelor companii: Bridge Consult, Asocierea Metroul-Italrom Inginerie Internationala, NV Construct, Asocierea Retter Architecture–Drum Proiect Consult și VIAPONTE ROM.

Pentru pasajul rutier ce va fi construit în Predeal, la intersectia dintre DN1 cu DN73A, au fost depuse 3 oferte, din partea companiei Bridge Consult și a asocierilor Italrom Inginerie Internationala–Metroul și Retter Architecture–Drum Proiectconsult

Tot în Predeal, pentru pasajul pietonal subteran ce va fi construit la intersecția DN1 cu str. Panduri, au fost depuse 4 oferte, din partea asocierilor ITALROM Inginerie Internationala-Metroul, Retter Architecture–Drum Proiectconsult și a companiilor NV Construct și SSF-RO. Durata contractului va fi de 90 zile.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv