Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Amenzile mărite pentru lipsa rovinietei se aplică de sâmbătă, 20 august / POLITICĂ: Premierul Ciucă și ministrul Energiei, Virgil Popescu, analizează la Sinaia reglementarea prețurilor la energie așa cum cere PSD / 

Breaking News:

Mihăiță Ursu, reinstalat la șefia TAROM. Prunariu pleacă după nici 7 luni

Mihăiță Ursu a fost reinstalat la șefia TAROM, marți, după ce directorul general al companiei, Cătălin Radu Prunariu, a demisionat la nici 7 luni de la numire (iunie 2021).

Mihăiță Ursu

Ursu a mai condus TAROM, timp de un an, înaintea lui Prunariu – cel care lucrat în TAROM începând din 2009 și ocupând pe rând posturi de copilot, pilot comandant, instructor și examinator, apoi director operațiuni zbor.. 

Consiliul de Administrație al Companiei Naționale de Transporturi Aeriene Române TAROM a luat act de demisia domnului comandant Cătălin Radu PRUNARIU din funcția de director general, demersul acestuia fiind din motive personale. Ținând cont de complexitatea activităților, dar și pentru a exista o continuitate în demersurile începute de către companie, Consiliul de Administrație al Companiei Naționale de Transporturi Aeriene Române TAROM l-a numit în funcția de Director General pe domnul Mihăiță URSU, membru CA și fost Director General al TAROM în perioada iunie 2020-iunie 2021”, potrivit unui comunicat al companiei, transmis în 4 ianuarie.

Conform CV-ului său publicat pe site-ul TAROM, Mihăiță Ursu a terminat Universitatea Tehnică București, profilul înginerie la Facultatea de Geodezie și a trecut și prin Colegiul Național de Apărare.
 
Din iunie 2021 și până în prezent, Mihăiță Ursu a fost CEO al companiei Lifestyle Pharma, în paralel cu calitatea de membru în CA al TAROM.
 
Între februarie și iunie 2020, Ursu a fost membru în Consiliul de Administrație al Poștei Române, în paralel cu mandatul din CA-ul de la TAROM (martie-iulie 2020).
 

În trecut, Ursu a acivat ca director de vânzări în diferite firme precum BRAVO EUROPA (producator de sisteme complete de acoperisuri din tabla), IMPRO (producator de sisteme complete de acoperisuri și e panouri termoizolante), MARCEGAGLIA ROMANIA, TERAPLAST, AUSTROTHERM ș.a.

Ca educație, 

46 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv