Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Iohannis, mesaj pentru cei ce votează moțiunea de cenzură: Cu certitudine nu vom avea guvern PSD /  JUSTIȚIE: Frații interlopului Emi Pian ucis la barbut, reținuți de procurori / Încă o persoană din clanul Duduienilor va fi dusă la mandat /

 

Breaking News:
 

O asociere de constructori români a câştigat licitația pentru construirea Centurii Galați

O asociere de constructori români a câştigat licitația pentru proiectarea și construirea variantei de ocolire Galaţi, în lungime de 33 de km.

Este vorba despre asocierea SA&PE Construct SRL – SC Spedition UMB SRL – SC Tehnostrade SRL.

Oferta câștigătoare a fost de 705,3 milioane de lei fără TVA, iar durata contractului va fi de 12 luni pentru proiectare şi 42 luni pentru execuţia lucrărilor. Însă contractul va fi semnat abia după perioada de deopunere a eventualelor contestații.

Prezent la Zalău, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat: „S-a reuşit, printr-un efort extraordinar din partea CNAIR, să se finalizeze raportul procedurii în ceea ce priveşte atribuirea contractului de proiectare şi execuţie pentru cei 33 de kilometri ai variantei ocolitoare Galaţi. Este un proiect mult aşteptat de gălăţeni, este un proiect parte a unui complex de investiţii pe care noi îl gândim în regiunea Dobrogea, în regiunea Dunării de Jos, în care vom conecta această regiune, pe de o parte cu coridorul IX, coridorul de transport Ploieşti – Buzău – Focşani – Bacău – Paşcani – Suceava – Siret şi, pe de altă parte, vom conecta această regiune prin VO Galaţi, drumul expres Brăila-Galaţi-podul de la Brăila, drumul expres Brăila – Tulcea, drumul expres Tulcea – Constanţa de coridorul principal pan-european, coridorul IV – Constanţa-Bucureşti-Sibiu-Nădlac”.

Ministrul a precizat că speră ca semnarea contractului de achiziţie publică să fie posibilă în cel mai scurt timp, dacă nu vor exista contestaţii. 

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv