Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Parlamentul a respins OUG de amânare a majorării alocațiilor / Guvernul Orban este obligat să le dubleze, de la 1 februarie / 

Breaking News:
 

Orban cere demiterea managerului de la Aeroportul Cluj, după 2 încercări blocate de instanță

Premierul Ludovic Orban i-a cerut, joi, ministrului Transporturilor, Lucian Bode, să folosească toate pârghiile pentru a-l trage la răspundere pe directorul Aeroportului Cluj, precizând că au mai existat  două tentative de schimbare a acestui manager, însă au fost oprite de instanță.

Decizia premierului vine după ce joi, în plină pandemie de coronavirus, aproape 2.000 de oameni s-au înghesuit în parcarea Aeroportului Cluj pentru a pleca cu curse charter spre Germania, la muncă în agricultură.

Orban spune că este inadmisibil faptul că managerul nu a informat prefectura și comitetul județean de urgență asupra faptului că au fost aduși peste 1.500 de oameni în parcarea aeroportului. Astfel, dacă ar fi fost informat, comitetul județean de urgență ar fi dispus prezența jandarmilor care ar fi luat măsuri de distanțare. Orban a mai spus că astfel de curse vor trebui notificate din timp, iar firmele de recrutare să respecte toate condițiile din ordonanțele militare.

Ministrul Lucian Bode i-a răspuns premierului că va fi introdusă o prevedere într-o ordonanță militară, astfel încât instituțiile statului să aibă control asupra acestor zboruri.

57 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv