Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Parlamentul a respins OUG de amânare a majorării alocațiilor / Guvernul Orban este obligat să le dubleze, de la 1 februarie / 

Breaking News:
 

Ordonanța Militară nr. 7: Zboruri suspendate spre 9 țări

Ordonanța Militară nr. 7, emisă de ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, prevede, printre altele, suspendarea zborurilor spre 9 țări care au intrat în „zona roșie” din cauza pandemiei de coronavirus. 

„Având în vedere că multe țări au intrat în zona roșie, am decis să suspendăm toate zborurile spre Austria, Belgia, Elveția, SUA, Marea Britanie, Irlanda, Olanda, Turcia și Iran pentru 14 zile, din 5 aprilie, ora 23:00. Restricția nu se aplică pentru aeronavele de stat, transport marfă, zboruri umanitare etc. Avem și o veste bună: permitem zboruri cu curse charter pentru transportul lucrătorilor sezonieri din România către alte state. Aceste zboruri nu se referă la domeniul sanitar și munca în zona asistenței sociale”, a precizat ministrul Vela.

Iată prevederile din O.M. nr. 7 referitoare la suspendarea zborurilor:

„Art. 9. — (1) Se suspendă toate zborurile efectuate de operatorii economici aerieni spre Austria, Belgia, Confederația Elvețiană, Statele Unite ale Americii, Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, Regatul Țărilor de Jos, Turcia și Iran și din aceste țări către România, pentru toate aeroporturile din România, pentru o perioadă de 14 zile.

(2) Măsura se aplică începând cu data de 5 aprilie 2020, ora 23,00, ora României.

(3) Se prelungește măsura suspendării zborurilor efectuate de operatorii economici aerieni spre Franța și Germania și din aceste țări către România, pentru o perioadă de 14 zile, începând cu data de 8 aprilie 2020.

(4) Măsurile prevăzute la alin. (1) și (3) nu se aplică zborurilor efectuate cu aeronave de stat, zborurilor de transport marfă și corespondență, umanitare sau care asigură servicii medicale de urgență, precum și aterizărilor tehnice necomerciale.

Art. 10. — (1) Sunt permise zborurile efectuate de toți operatorii aerieni prin curse neregulate (charter), pentru transportul lucrătorilor sezonieri din România către alte state, cu avizul autorităților competente din țara de destinație.

(2) Prevederile alin. (1) nu se aplică lucrătorilor care își desfășoară activitatea în domeniul sanitar și al asistenței sociale”.

5 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv