Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Comisiile parlamentare continuă audierea miniștrilor Guvernului Orban II / Votul în plen va fi dat luni, 24 februarie, la ora 16.00 /

Breaking News:
 

Peste 160 de taximetriști, “arși” de polițiști la aeroporturi. Unul a fost prins fără permis

Poliţiştii au verificat, timp de două zile, taxiurile din zona aeroporturilor din toată ţara, iar pentru neregulile depistate au aplicat amenzi de peste 64.500 lei, au reţinut 7 permise de conducere, au retras 9 certificate de înmatriculare şi au constatat că un şofer nu avea permis de conducere şi alţi doi consumaseră alcool.

„Direcţia de Poliţie Transporturi şi Direcţia Rutieră au organizat o acţiune de control privind legalitatea desfăşurării transportului în regim „TAXI” şi „în regim de închiriere”, în zona aeroporturilor din România. În intervalul 11 – 12 septembrie, poliţiştii au verificat 458 de autovehicule şi legitimat 362 de persoane, fiind aplicate 161 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 64.500 de lei”, informează IGPR.

Din totalul sancţiunilor, 37 au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 38/2003 privind transportul de persoane în regim de taxi şi în regim de închiriere, 121 pentru încălcarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice şi 2 la alte acte normative.

„Ca măsuri complementare, poliţiştii au reţinut 7 permise de conducere, iar pentru defecţiuni tehnice sau dotări suplimentare nepermise de lege, au fost retrase 9 certificate de înmatriculare. De asemenea, poliţiştii au constatat 3 infracţiuni, dintre care una de conducerea unui vehicul fără permis de conducere – faptă prevăzută de articolul 335 alineatul (1) din Codul penal şi două infracţiuni de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe – faptă prevăzută de articolul 336 alineatul (1) din Codul penal”, precizează Poliția Română.

La controale au participat specialişti din cadrul Registrului Auto Român, jandarmi şi poliţişti locali.

21 Shares