Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ANM: Ger în toată ţara / Temperaturile coboară până la -20 de grade Celsius / JUSTIȚIE: DNA a pus sechestru pe averea lui Tăriceanu în dosarul șpăgii de 800.000 de dolari / ANRE: Consumatorii casnici pot încheia până la 30 iunie contracte pe piaţa concurenţială – proiect de ordin /

Breaking News:
 

Primul accident cauzat de îngheț: Carambol cu 10 mașini pe A1 București-Pitești

Luni dimineața s-a produs, pe Autostrada A1 București-Pitești la km 110, la intrare în Pitești, primul accident în lanț produs din cauza înghețului  din actualul sezon rece.

Astfel, zece autoturisme s-au ciocnit, provocând rănirea a șase persoane, dintre care patru au fost transportate la spital, pentru investigații medicale.

foto: ISU Argeș

Traficul a fost întrerupt temporar pe sensul de mers către Vâlcea.

Iată precizările ISU Argeș:

„Azi dimineața, în jurul orei 06.43, s-a produs un accident rutier pe A1 la km 110-113, sens Pitești-București. Au intervenit pompierii cu două autospeciale cu modul de descarcerare, două autospeciale de stingere cu apă și spumă, 2 ambulanțe SMURD și în sprijin trei echipaje din cadrul serviciului de ambulanță județean.

În urma evenimentului, au rezultat șase victime: patru dintre ele au suferit răni ușoare și au fost transportate la spital, celelalte două au refuzat transportul la spital. Militarii au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor la fața locului.

De asemenea, vă rugăm să adaptați viteza în funcție de condițiile meteo pentru a evita astfel de evenimente neplăcute!”.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv