Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Preşedintele Consiliului European, Charles Michel, vine în vizită oficială în România /

Breaking News:

PTF Nădlac 2 are sistem de cântărire în mers a TIR-urilor

PTF Nădlac 2 a amplasat un sistem de cântărire în mers a autocamioanelor, pe sensul de ieșire din România spre Ungaria.

„Timp de o lună, în Punctul de Frontieră Nădlac 2 de pe autostrada A1 este în perioada de calibrare și îmbunătățire a algoritmilor de selectare un sistem nou de preselectare al autocamioanelor pe o a treia bandă, pe sensul de ieșire din țară”, informează, vineri, Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara.

Sistemul constă în preselectarea traficului, în funcție de numărul de axe și greutatea tirurilor, și dirijarea circulației pe banda deschisă suplimentar în ACI Nădlac 2, sensul de ieșire.

Cu ajutorul unor senzori de cântărire dinamică, montați pe sectorul de autostradă înainte de vama Nădlac 2, se determină tonajul tirurilor și, ulterior, la intrarea în terminal, sunt direcționate, prin mesaje afișate pe un ecran, către cele trei benzi.

„Pentru ca traficul să fie fluent pe această nouă bandă, șoferii trebuie să respecte indicațiile de pe panoul cu mesaje variabile și să se asigure că au rovinietele valabile. Banda a treia va fi deschisă în momentele cu activitate intensă în punctul de frontieră Nădlac 2, sensul de ieșire din țară”, precizează DRDP Timișoara.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv