Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul prelungește cu încă 30 de zile starea de alertă / Premierul Cîțu le dă liber românilor până la 5 dimineața de Paști / SĂNĂTATE: Familiile celor decedați de COVID-19 vor putea să-și ia rămas bun de la ei în spital / Vlad Voiculescu: Nu scrie în niciun regulament că oamenii nu trebuie îmbrăcați înainte de înmormântare /

Breaking News:

Spațiile comerciale de la metrou, evacuate cu jandarmii

Angajații ADP Sector 2 evacuează, miercuri, spațiile comerciale de la stația de metrou „Ștefan cel Mare”. La acțiune sunt prezenți jandarmi, dar și primarul Radu Mihaiu.

Edilul a vorbit cu un grup de comercianți, care l-au acuzat că îi lasă fără locuri de muncă, însă acesta le-a amintit că nu dețin autorizație de construire.

„Cât timp se construiește ilegal pe spațiul public nu putem avea pretenția că ne civilizăm. Marfa din chioșcurile care au fost evacuate va fi preluată cu proces-verbal și depozitată, iar proprietarii vor putea să o recupereze”, a precizat Mihaiu.
 
Mihaiu a spus că șase magazine din stația Ștefan cel Mare vor fi evacuate, plus două la Pipera și alte câteva la stația Piața Iancului, până la finalul săptămânii.
 
Și în Sectorul 6 va începe demolarea chioșcurilor din gurile de metrou. Primarul Ciprian Ciucu a anunțat, pe Facebook: Da, mizeria tranziției, simbolul prăduirii și ilegalităților anilor ’90, statul în stat, reprezentat de „sindicate”-ul de la metrou trebuie să ajungă la sfârșit. Primăria Sectorului 6 este alături de ministrul Transporturilor și de ministrul de Interne în procesul de punere în legalitate a spațiilor ocupate abuziv la metrou pe raza teritoriului Sectorului 6″.
 
El a precizat că a primit, marți, o adresă a Metrorex în acest sens și lucrează la punerea în legalitate (scâteva formalități) pentru a începe vineri sau, cel mai târziu, săptămâna viitoare, eliberarea stațiilor de metrou din sectorul 6.

„Poliția Locală și ADP Sector 6 vor elibera spațiile Metrorex de acele chioșcuri parazit, care generează imense probleme inclusiv pe avizare ISU (avem un raport în acest sens) și… să nu uităm de #colectiv”, a adăugat el.

18 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv