Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Parlamentul l-a revocat pe Bădălău de la vicepreședinția Curții de Conturi / JUSTIȚIE: Cocoş, Crinuţa Dumitrean, Diacomatu și „Stelu” au scăpat de condamnări / ÎCCJ: Faptele s-au prescris  / CCR se va pronunța în 14 decembrie pe suprataxarea contractelor de muncă part-time / 

Breaking News:

STB: Aplicația YouthTB este disponibilă și pentru studenți

Aplicația YouthTB, pusă la dispoziție de Societatea de Transport București (STB) pentru obținerea abonamentelor metropolitane din zona București-Ilfov, este disponibilă și pentru studenți, începând de joi.

Platforma YouthTB permite obținerea abonamentelor metropolitane din zona București-Ilfov valabile pe perioada anului școlar/universitar, pe toate liniile de transport public de suprafață, indiferent de operatorul de transport, conform legislației în vigoare.

„Noul an universitar începe fără deplasări la centrele de vânzare ale STB, fără stat la cozi și fără birocrație. Achiziționarea abonamentului de transport se face acum simplu și rapid direct din aplicație. Utilizând YouthTB, puteți obține abonamentul de transport de suprafață pentru zona metropolitană București-Ilfov fără a mai avea grija cardului. Mai mult timp pentru școală și pentru distracție. Împreună reducem costurile și facem transportul mai sustenabil”, a declarat Adrian Criț, directorul general al STB.

Aplicația poate fi descărcată din:
 
 
0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv