Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: CCR a decis că Parlamentul stabilește data alegerilor / HG adoptată de Cabinetul Orban privind organizarea scrutinului în 6 decembrie este nulă / BEC: Nicușor Dan a câștigat alegerile cu 42,76% – rezultate parțiale (96,95%) / Gabriela Firea a obținut numai 37,98% dintre voturi / Pe locul 3 se află Traian Băsescu: 10,98% / 

Breaking News:
 

UPDATE! Trafic feroviar oprit între Deva şi Arad, după ce un TIR a fost lovit de tren

Un accident feroviar produs pe raza localităţii hunedorene Zam a blocat, duminică, traficul pe tronsonul de cale ferată Deva – Arad.

accident, tren, cale ferata, trecere nivel

UPDATE ora 20.50: Traficul feroviar între Deva şi Arad a fost reluat duminică seara, după aproape 12 ore de la accident. Operaţiunile de repunere a locomotivei pe şine au fost întârziate din cauză că un dispozitiv folosit pentru ridicare s-a rupt, fiind necesară aducerea altuia de la Simeria, de la circa 60 de km.

Un TIR a fost acroșat în partea din spate de un tren, la pasajul de trecere la nivel cu calea ferată. Din fericire, nu s-au înregistrat victime – cel mai probabil datorită vitezei mici a trenului.

Trenul implicat în accident este acceleratul 1821, care circula pe ruta Bucureşti- Arad. Două dintre roţile locomotivei au sărit de pe şine.

Pompierii de la ISU Hunedoara intervin pentru repunerea locomotivei pe calea ferată.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv