Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul prelungește cu încă 30 de zile starea de alertă / Premierul Cîțu le dă liber românilor până la 5 dimineața de Paști / SĂNĂTATE: Familiile celor decedați de COVID-19 vor putea să-și ia rămas bun de la ei în spital / Vlad Voiculescu: Nu scrie în niciun regulament că oamenii nu trebuie îmbrăcați înainte de înmormântare /

Breaking News:

Un drumar a murit într-un accident rutier pe DN5 (E70) București-Giurgiu

UPDATE: A murit și femeia transportată la spital în stop cardiorespirator.

Un drumar din cadrul Secției de Producție București a murit, vineri dimineață, într-un grav accident rutier produs pe DN5 (E70) București-Giurgiu, la ieșirea din localitatea Călugăreni.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC al Inspectoratului General al Poliției Române, accidentul s-a produs între o autoutilitară a drumarilor și un autoturism.  

A fost declanșat planul roșu de intervenție, în accident fiind implicate 10 victime. La fața locului au intervenit 12 ambulanțe și un elicopter SMURD. 

Două persoane au murit – drumarul, pe loc, și o femeie, la spital, transportată de SMURD, în stop cardiorespirator.

Sindicatul Drumarilor „Elie Radu”, care reunește angajați din Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), deplânge decesul lucrătorului: „Nimic nu mai poate alina în momentul de față durerea familiei sale, căreia îi transmitem public condoleanțe și de care vom fi alături, însă este un semnal de alarmă în urma căruia decidenții trebuie să înțeleagă pericolul zilnic la care se expun în fiecare zi angajații instituției”.

 

Cu această ocazie, sindicaliștii trag un semnal de alarmă asupra „deciziilor profund incorecte care au ca scop final tăierea sporurilor muncitorilor instituției”. „Muncitorii CNAIR lucrează în condiții grele, iar sporurile pe care le primesc, având în vedere pericolul continuu la care se expun, sunt întru totul meritate”, se precizează într-un comunicat.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv