Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: CCR a decis că Parlamentul stabilește data alegerilor / HG adoptată de Cabinetul Orban privind organizarea scrutinului în 6 decembrie este nulă / BEC: Nicușor Dan a câștigat alegerile cu 42,76% – rezultate parțiale (96,95%) / Gabriela Firea a obținut numai 37,98% dintre voturi / Pe locul 3 se află Traian Băsescu: 10,98% / 

Breaking News:
 

UNSAR: Polițele CASCO acoperă pagubele produse de copacii căzuți peste mașini

Uniunea Națională a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România (UNSAR)  îi informează pe proprietarii autovehiculelor avariate de căderea accidentală a copacilor înghețați sau a blocurilor de gheață că pot apela la asigurarea lor CASCO pentru a fi despăgubiți de companiile de asigurări.

“Numai în București, în ultimele trei zile, câteva sute de mașini au fost avariate de căderea crengilor copacilor înghețați, a copacilor în întregime sau a blocurilor de gheață. În aceste situații, polița CASCO își poate demonstra încă o dată utilitatea, acoperind cheltuielile cu daunele aferente”, au declarat reprezentanții UNSAR.

În plus, asigurații care au ales și opțiunea de asistență rutieră în polița lor CASCO au posibilitatea de a o utiliza în cazul în care autovehiculul a fost grav avariat de căderea unui copac sau a gheții și nu mai este deplasabil.

De regulă, polițele CASCO pentru autovehicule acoperă riscurile de incendiu, trăsnet, explozie, furt, evenimente naturale, evenimente socio-politice și acte de vandalism, căderea de corpuri pe autovehicul, avarii produse în accidente rutiere prin coliziune cu alt autovehicul și avarii accidentale produse exclusiv autovehiculului – însă pachetele de riscuri asigurate pot să difere de la o companie de asigurări la alta.

Suplimentar, o astfel de asigurare mai poate acoperi pierderea sau furtul cheilor, accidentarea persoanelor transportate și serviciul de asistență rutieră, în funcție de produsul achiziționat de client.

În primele 9 luni ale anului 2018, primele brute subscrise pe segmentul CASCO au depășit 1,52 mld. lei, față de 1,39 mld. lei în aceeași perioadă a anului anterior, fapt ce indică aprecierea de care se bucură acest produs în rândul clienților.

Despre UNSAR

Înființată în 1994, UNSAR – Uniunea Națională a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România reprezintă 20 de companii de profil. Acestea dețin o pondere de peste 80% din piața locală de asigurări. Activitatea UNSAR are drept obiectiv apărarea și reprezentarea intereselor asigurătorilor și reasigurătorilor din România, participarea la îmbunătățirea cadrului legislativ în domeniul asigurărilor, promovarea activității de asigurări în România și promovarea dezvoltării cât mai durabile a industriei de profil pe plan intern și internațional.

Din anul 2007, UNSAR este membru cu drepturi depline al federației asigurătorilor și reasigurătorilor europeni – Insurance Europe.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv