Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Parlamentul a respins OUG de amânare a majorării alocațiilor / Guvernul Orban este obligat să le dubleze, de la 1 februarie / 

Breaking News:
 

VIDEO. S-au reparat primii 5 km din Autostrada București-Constanța

CNAIR anunță finalizarea lucrărilor de reabilitare a primilor 5 km din Autostrada București-Constanța, sectorul București-Fundulea, plus nodurile rutiere de la Centura București (km 12) și de la Cernica.

Este vorba despre sectorul cuprins între km 12 și km 17, pe calea 1 București -Constanța.

CNAIR precizează că lucrările executate pe acest tronson aveau ca termen de finalizare data de 30 aprilie.

Lucrările executate au constat în frezarea dalelor de beton, consolidarea fisurilor active, repararea rosturilor și a dalelor degradate, așternerea a două straturi asfaltice armate cu geocompozit, precum și aplicarea marcajelor rutiere pentru asigurarea circulației în condiții de siguranță.

Lucrările de reabilitate a sectorului București-Fundulea al A2 București-Constanța sunt împărțite în două loturi, de câte 12 km (calea 1 și 2), astfel:

  • Lotul 1 (km 12 – km 24) este executat de PORR Construct, pentru 41,7 milioane de lei, fără TVA.
  • Lotul 2 (km 24 – km 36) este executat de SAGA Business Construct, pentru 44,9 milioane de lei, fără TVA.

Reabilitarea va continua și în zilele de sărbători legale 1, 2 și 3 mai, deoarece traficul rutier va fi redus, în această perioadă a stării de urgență din cauza epidemiei de coronavirus.

CNAIR a dat asigurări că lucrările se vor desfășura cu respectarea tuturor măsurilor impuse de autorități în funcție de evoluția pandemiei cauzate de răspândirea virusului COVID 19.

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv