Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Șeful Secţiei de Chirurgie Cardiacă din Timișoara, Marinel Gașpar, a fost arestat preventiv după ce a fost prins când lua mită / POLITICĂ: Camera Deputaților a adoptat Legea de creștere a lefurilor pentru aleșii locali / Penalii Costel Alexe și Mihai Chirica de la Iași, judecați pentru corupție, vor primi și ei indemnizații mărite, până la sentința definitivă / 

Breaking News:

Zilele Feroviare – ediția a XVII-a, în 18 și 19 octombrie

Club Feroviar și Universitatea Politehnica București, cu sprijinul Asociaţiei Industriei Feroviare din România (AIF), organizează evenimentul Zilele Feroviare – Summitul de Investiţii Club Feroviar, în zilele de 18 și 19 octombrie, la UPB.

Evenimentul strategic, ajuns la a XVII-a ediție, reprezintă o platformă de comunicare între operatorii feroviari de transport, administratorii de infrastructură, reprezentanţii Guvernului şi cei ai industriei feroviare internaţionale, transmit organizatorii.

Summitul susține inovarea în domeniul căilor ferate și încurajează colaborarea între reprezentanții companiilor din domeniu și specialiștii din cadrul autorităților.

În prima zi, temele dezbătute sunt diverse şi oferă participanţilor posibilitatea de a afla detalii importante cu privire la noile tehnologii și inovații feroviare pentru o energie verde, la strategiile de revitalizare a sistemului feroviar și la măsurile pentru „regenerarea și reîncărcarea’’ infrastructurii feroviare.

A doua zi a evenimentului va fi structurată pe două sesiuni, una dedicată infrastructurii și o alta dedicată transportului de marfă si călători.

Obiectivul principal este analiza completă a pieței feroviare interne și internaționale, în cadrul unui dialog intens între strategii și experții sectorului feroviar, ai operatorilor de transport feroviar de călători și de marfă, ai organizațiilor internaționale de profil și cei ai industriei feroviare.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv