Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

GREVĂ în Educație: Profesorii resping voucherele sociale transformate de Guvern în „prime” / POLITICĂ: Ciucă a anunțat că nu își mai depune mandatul de premier / Rotativa se amână sub pretextul grevei în Educație / Motivul real este că trocul PNL-PSD este în aer / 

Breaking News:

Medvedev amenință că livrările de arme către Ucraina riscă să ducă la o catastrofă nucleară globală

Dmitri Medvedev, fost preşedinte al Federaţiei Ruse și, în prezent, vicepreşedintele Consiliului de Securitate al liderului de la Kremlin, Vladimir Putin, a lansat luni amenințări către NATO și aliații occidentali ai Ucrainei, declarând că furnizarea în continuare de arme Kievului riscă să conducă la o catastrofă nucleară globală.

„Desigur, pomparea armelor poate continua… şi poate împiedica orice posibilitate de relansare a negocierilo. Inamicii noştri exact asta fac, nedorind să înţeleagă că obiectivele lor vor duce cu siguranţă la un fiasco total. Pierderi pentru toată lumea. Un colaps. Apocalipsa. Unde uiţi pentru secole de viaţa de dinainte, până când molozul încetează să mai emită radiaţii”, a declarat Medvedev, pentru cotidianul Izvestia.

Medvedev îl secondează, astfel, în amenințări pe Putin, care a transmis la rândul său un avertisment nuclear săptămâna trecută şi duminică.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv