Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

GREVĂ în Educație: Profesorii resping voucherele sociale transformate de Guvern în „prime” / POLITICĂ: Ciucă a anunțat că nu își mai depune mandatul de premier / Rotativa se amână sub pretextul grevei în Educație / Motivul real este că trocul PNL-PSD este în aer / 

Breaking News:

Un an de război pornit de Rusia: 8 milioane de ucraineni s-au refugiat în Europa (Crucea Roșie)

Invadarea Ucrainei de către Rusia a forţat peste 8 milioane de ucraineni să-şi părăsească casele şi să caute refugiu în Europa, potrivit raportului publicat de Crucea Roşie marți, cu 3 zile înainte de  a se împlini un an de război.

sursă foto: Facebook Volodimir Zelenski

ONG-ul a îngrijit 14,8 milioane de oameni, atât în ​​țara aflată în război, cât și în diferite țări europene, inclusiv Spania, transmite El Periodico, citată de Rador.

Crucea Roșie confirmă că, pe parcursul unui an de război, peste 1,2 milioane de case au fost avariate sau distruse; 16 milioane de ucraineni au avut nevoie de apă, salubritate și asistență în materie de igienă; iar 14,5 milioane de oameni au avut nevoie de ajutor umanitar de sănătate.

Din acest motiv, se estimează că în țările europene există peste 7 milioane de persoane strămutate interne și 8 milioane de refugiați. Dintre aceştia din urmă, potrivit organizației neguvernamentale, peste 90% sunt femei, copii, vârstnici, persoane cu dizabilități și alte grupuri vulnerabile.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv