Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Dăncilă se întâlnește cu Ursula von der Leyen pentru a-și impune comisar european pe unul dintre penalii Plumb sau Nica / EXTERNE: Iohannis se întâlnește cu Trump la Casa Albă / 

Breaking News:
 
Plângere penală clasată

Fapta reclamată de fiul lui Dragnea la Parchet împotriva lui Ștefan Caramitru nu există

Plângerea depusă de Valentin Dragnea, fiul liderului PSD Liviu Dragnea, împotriva așa-ziselor “agresiuni verbale” primite pe stradă de la Ştefan Caramitru, fiul actorului Ion Caramitru, a fost clasată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, pe motiv că fapta nu există.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului, Andreea Ceauşu, în acest dosar au fost efectuate cercetări in rem pentru săvârşirea infracţiunilor de ameninţare, hărţuire şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Dosarul a fost clasat pentru că faptele nu sunt prevăzute de legea penală sau faptei îi lipseşte unul din elementele constitutive ale infracţiunii.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat public că fiul său a fost agresat de mai multe ori, motiv pentru care a decis să depună o plângere penală. 

În septembrie 2018, Valentin Dragnea şi soţia acestuia au depus o plângere penală împotriva lui Ştefan Caramitru, care locuiește pe aceeași stradă cu ei în cartierul Cotroceni din Bucureşti.

Ştefan Caramitru a explicat însă că incidentul a fost minor, spunând că a fost “persiflat” de soţia lui Dragnea jr, iar el le-a reproşat asocierea cu PSD şi agresivitatea faţă de cetăţeni.

Caramitru mai spunea că i-a fost greu să nu reacţioneze la un atac verbal, mai ales după experienţa avută în noaptea de 10 august la protestul din Piaţa Victoriei.

106 Shares