KIA

Exim Bank

UE

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

KIA

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Iordache susține că amendamentele la Codurile penale nu depășesc cadrul Directivei europene / JURIDIC: DNA avertizează că modificările vor avea un efect devastator asupra anchetelor penale / KOVESI: Dacă modificările Codurilor intră în vigoare, DNA se desfiinţează

Breaking News:
 

Percheziţii la persoane bănuite de cămătărie şi şantaj

Poliţişti de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova participă, joi, la trei percheziţii domiciliare efectuate în municipiul Ploieşti şi în Bărcăneşti.

sursa foto: romaniatv.net

Sunt verificate persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni de cămătărie şi şantaj.

Conform anchetatorilor, “din cercetări au rezultat indicii că, în perioada august 2016 — aprilie 2017, persoanele în cauză ar fi împrumutat bani cu camătă mai multor persoane din judeţ, pentru recuperarea sumelor apelând la ameninţări şi şantaj”.

Trei mandate de aducere vor fi puse în aplicare, persoanele depistate urmând a fi duse la audieri pentru dispunerea măsurilor legale.

De remarcat că, de teama unui scandal provocat de rudele celor trei suspecţi, poliţiştii au apelat la serviciile jandarmilor de la Gruparea Mobilă “Matei Basarab”.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.