Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

ANM: Canicula se prelungește până miercurea viitoare, cel puțin / JUSTIȚIE: Dorneanu a cerut de la BEC date suplimentare despre referendum / Acesta este motivul amânării validării scrutinului /   POLITICĂ: Primarii o somează pe Dăncilă să le dea bani /

Breaking News:
 

Reprezentanţii SANADOR, bănuiţi de evaziune fiscală de 300.000 de euro

Zeci de poliţişti şi procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti au luat cu asalt, joi, toate centrele Sanador din Bucureşti.

baneasa-2

Oamenii legii fac percheziţii în legătură cu un dosar în care reprezentanţii Sanador sunt acuzaţi că au comis o evaziune fiscală în valoare de 300.000 de euro.

Conform procurorilor, vor fi ridicate mai multe documente de la centrele firmei respective şi zeci de persoane sunt aşteptate la audieri.

Evaziune fiscală se efectua prin intermediul unei firme cu ajutorul căreia cei de la Sanador eliberau facturi fictive, promiţând că vor veni la control mai multe persoane care suferă de diferite afecţiuni.

În realitate acest lucru nu se mai întâmpla, însă, cei de la Sanador profitau de facturile fictive şi reduceau baza de impozitare şi, astfel, achitau mai puţin bani către bugetul statului.

0 Shares