Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

 POLITICĂ: La Parlament are loc Consiliul Național al PSD, urmat de CEx / Amnistia și grațierea, tot mai cerută la vârful partidului

Breaking News:
 

99,6% dintre gospodăriile din România sunt abonate la servicii TV

Sorin Grindeanu, președintele ANCOM, a prezentat, vineri, un raport extrem de interesant despre cât de legați sunt românii de serviciile TV.

Astfel, conform datelor făcute publice, la sfârșitul anului trecut 99,6% dintre gospodăriile din România erau abonate la servicii TV.

Vorbim aici despre rețele de cablu, abonați prin rețele satelit și abonați prin IPTV. În continuare greul este dus de abonații prin cablu, existând peste 5 milioane de abonați prin cablu, cu 6% mai mulți decât la sfârșitul lui 2016.

2,3 milioane de gospodării sunt abonate la rețele prin satelit, DTH, cu 4% mai puțin decât la sfârșitul lui 2016, iar 120.000 de gospodării sunt abonate la IPTV, cu 24% mai mult decât la sfârșitul lui 2016.

De remarcat că în mediul urban existând mai mult de un abonament TV per gospodărie, în timp ce în mediul rural aproximativ 94% dintre gospodării au cel puțin câte un abonament TV.

La oraș domină rețelele de cablu, 82% dintre abonați având astfel de abonamente. În schimb, aproape 60% dintre locuitorii din mediul rural folosesc servicii DTH, TV prin satelit.