Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Dragnea a fost condamnat definitiv la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare / BEC: PNL a obținut 26,23%, PSD are 23,69%, iar USR-Plus e pe locul 3, cu 20,51% / 

Breaking News:
 

CFR Marfă estimează pierderi de peste 232 de milioane de lei în acest an

Reprezentanții CFR Marfă au dat publicității, joi, un proiect privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli pe acest an.

Conform documentului respectiv, șefii CFR Marfă estimează că vor încheia anul cu pierderi de peste 232 de milioane de lei, circa 50 de milioane de euro.

S-a ajuns la această situație din cauza faptului că CFR Marfă nu a îndeplinit planul de încasări pe acest an. Cheltuielile totale bugetate sunt de 994,1 milioane de lei, însă încasările totale sunt estimate la numai 761,5 milioane de lei.

323,55 milioane de lei reprezintă cheltuielile cu cei aproximativ 6.100 de angajați, în timp ce 81 de milioane de lei a fost suma propusă pentru investiții în acest an.

CFR Marfă prognoza la începutul anului venituri de 925,2 milioane de lei, dar a început anul și cu o datorie de circa 100 de milioane de euro către CFR SA.

0 Shares