Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

EDUCAȚIE: Dezastru la Bacalaureatul olimpicilor / Numai 75,6% dintre ei au promovat / Un singur candidat a obținut media 10 / ACTUALITATE: Ilie Năstase s-a ales cu două dosare penal / Fostul tenismen a fost prins băut la volan / Apoi a condus fără permis scuterul

 

Breaking News:
 

OFICIAL! RYAN AIR este cea mai mare companie aeriană europeană, depăşind Lufthansa

Compania irlandeză Ryan Air a fost desemnată, oficial, cea mai mare companie aeriană din Europa pe 2016.

Ryanair 3

Irlandezii au obţinut acest succes graţie unei creşteri de 15% avută la numărul de pasageri transportaţi în 2016. Ryan Air a ajuns la peste 117 milioane de pasageri, devansând compania germană Lufthansa care, anul trecut, a transportat doar 109,7 milioane de pasageri, cifră în creştere cu doar 1,8% faţă de 2015.

Mai mult, Ryan Air şi-a propus să intre agresiv pe teritoriul Lufthansa, urmând ca din vara lui 2017 să-şi ridice un cartier general şi la aeroportul din Frankfurt, principala bază de operaţiuni a Lufthansa.

În schimb, nemţii mizează pe dezvoltarea diviziei de low-cost, Eurowings, după ce a preluat Brussels Airlines şi a încheiat acord de închiriere de avioane cu Air Berlin.

Totuşi, Lufthansa continuă să piardă teren faţă de alte companii low-cost, Norwegian Air Shuttler, Easyjet şi Wizz Air, care au raportat pentru 2016 creşteri importante de pasageri.

Paradoxal, Lufthansa rămâne compania cu cele mai mari încasări din Europa în special pentru că oferă mai multe curse pe distanţe lungi şi are propria divizie de catering şi mentenanţă.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.