PENALI: Dan Voiculescu și Camelia Voiculescu au scăpat de închisoare în dosarul “Șantajul”/ Sorin Alexandrescu, fostul șef al Antena TV Group, a primit 4 ani și 6 luni de închisoare pentru că l-a șantajat pe Ioan Bendei, șeful RCS-RDS/ DECIZIE: Ilie Carabulea a fost condamnat la 5 ani de închisoare în dosarul ASF-Carpatica/ Dan Rușanu și Laura Chițoiu au fost achitați/

Breaking News:
 

Peste 500 de milioane de euro de la Uniunea Europeană pentru infrastructura din România, via Corina Creţu

Comisarul european pentru politică regională, Corina Creţu, a aprobat, miercuri, continuarea a 11 proiecte pentru dezvoltarea infrastructurii din România.

cretu 9

Conform Corinei Creţu, proiectele respective au demarat în perioada 2007-2013 şi se bazează pe o finanţare de peste 500 de milioane de euro provenită de la Uniunea Europeană.

Vorbim, printre altele, despre construcţia autostrăzii Lugoj – Deva, pe secţiunea Dumbrava – Deva, proiect prin care se va scurta durata călătoriei dintre acestea, dar şi se va reduce numărul de accidente rutiere.

De asemenea, vorbim despre reabilitarea liniei de cale ferată dintre Coşlariu şi Simeria, zonă în care trenurile vor circula cu 160 de kilometri pe oră.

Nu în ultimul rând, se pune umărul la dezvoltarea sistemului de management integrat al deşeurilor în judeţele Suceava, Dolj, Bihor, Alba, Cluj şi Vrancea.

În plus, sunt prevăzute lucrări pentru extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţele Gorj şi Bacău şi lucrări pentru reducerea riscului de inundaţii în bazinul hidrografic Prut — Bârlad.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.