PENALI: Procurorii DNA au pus sechestru pe averea lui Dragnea în dosarul Tel Drum / Tudorel Toader, presat să o sancționeze pe Kovesi / “Eu nu mi-am luat concediu anul acesta, nu-l voi lua nici de Sărbători, șa că s-ar putea să vă chem pe 31 decembrie”

Breaking News:
 

Peste 500 de milioane de euro de la Uniunea Europeană pentru infrastructura din România, via Corina Creţu

Comisarul european pentru politică regională, Corina Creţu, a aprobat, miercuri, continuarea a 11 proiecte pentru dezvoltarea infrastructurii din România.

cretu 9

Conform Corinei Creţu, proiectele respective au demarat în perioada 2007-2013 şi se bazează pe o finanţare de peste 500 de milioane de euro provenită de la Uniunea Europeană.

Vorbim, printre altele, despre construcţia autostrăzii Lugoj – Deva, pe secţiunea Dumbrava – Deva, proiect prin care se va scurta durata călătoriei dintre acestea, dar şi se va reduce numărul de accidente rutiere.

De asemenea, vorbim despre reabilitarea liniei de cale ferată dintre Coşlariu şi Simeria, zonă în care trenurile vor circula cu 160 de kilometri pe oră.

Nu în ultimul rând, se pune umărul la dezvoltarea sistemului de management integrat al deşeurilor în judeţele Suceava, Dolj, Bihor, Alba, Cluj şi Vrancea.

În plus, sunt prevăzute lucrări pentru extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţele Gorj şi Bacău şi lucrări pentru reducerea riscului de inundaţii în bazinul hidrografic Prut — Bârlad.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.