Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

ÎCCJ: Dan Șova așteaptă sentința definitivă în dosarul CET Govora / La prima instanță a fost condamnat la 3 ani cu executare / CSM: Decizie amânată în cazul neprezentării lui Kovesi la Comisia Florea

Breaking News:
 

Anchetă la un colegiu din Ploieşti, după ce doi elevi au fost tunşi cu forţa de o profesoară

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Prahova anunţă că au demarat o anchetă în legătură cu un incident produs la Colegiul Naţional Alexandru Ioan Cuza din municipiul Ploieşti.

S-au primit plângeri conform cărora doi elevi de clasa a şaptea au fost tunşi cu forţa de Magdalena Vasile, una dintre profesoarele lor.

Una dintre plângeri a fost formulată de Colegiul Judeţean al Elevilor Prahova, iar alta de o organizaţie afiliată Uniunii Salvaţi România.

Incidentul a fost confirmat atât de profesoara vizată, cât şi de Rodica Popescu, directoarea colegiului respectiv. Însă ambele susţin că incidentul a fost mult exagerat şi că, de fapt, profesoara doar le-a tăiat câte o şuviţă de păr ca exemplu pentru a-i determina pe elevi să respecte regulamentul.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.