PENALI: Dan Voiculescu și Camelia Voiculescu au scăpat de închisoare în dosarul “Șantajul”/ Sorin Alexandrescu, fostul șef al Antena TV Group, a primit 4 ani și 6 luni de închisoare pentru că l-a șantajat pe Ioan Bendei, șeful RCS-RDS/ DECIZIE: Ilie Carabulea a fost condamnat la 5 ani de închisoare în dosarul ASF-Carpatica/ Dan Rușanu și Laura Chițoiu au fost achitați/

Breaking News:
 

Firea ține închise școlile până luni, din cauza străzilor înzăpezite și a gerului

Primarul general Gabriela Firea a decis să mențină închise în București, până luni, 16 ianuarie, școlile, grădinițele, creșele și liceele, din cauza străzilor înzăpezite și a temperaturilor extreme.

firea ceai oamenii strazii, homeless 4

“Având în vedere condițiile meteo vitrege, (…) în mod rațional școala ar putea să înceapă în Capitală vineri, ceea ce ar fi neplăcut pentru că ar fi o zi de sfârșit de săptămână. De aceea, împreună cu Ministerul Educației, cu Inspectoratul Școlar, cu primarii de sector, cu medici și părinți am luat decizia ca toate cursurile să înceapă luni, 16 ianuarie”, a anunțat Firea, după ședința Comandamentului de iarnă.

Cât privește învățământul universitar, ea a spus că acesta are autonomie și “fiecare universitate își va lua propria decizie și o va anunța pe site-ul facultăților”.

O decizie similară a fost luată și pentru județul Ilfov.

Referitor la recuperarea zilelor în care elevii nu merg la școală, primarul general a spus că nu este cazul, pentru că nu era o perioadă de predare, cu una de evaluare, iar aceasta va fi făcută de profesori după revenirea la cursuri.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.