Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

EXTERNE: Șoferul unui taxi a pătruns într-un grup de fani mexicani prezenți la Moscova pentru a urmări Campionatul Mondial de fotbal/ Nouă persoane au fost rănite, una dintre victime fiind în stare gravă/ Șoferul a fost reținut

Breaking News:
 

Firea ține închise școlile până luni, din cauza străzilor înzăpezite și a gerului

Primarul general Gabriela Firea a decis să mențină închise în București, până luni, 16 ianuarie, școlile, grădinițele, creșele și liceele, din cauza străzilor înzăpezite și a temperaturilor extreme.

firea ceai oamenii strazii, homeless 4

“Având în vedere condițiile meteo vitrege, (…) în mod rațional școala ar putea să înceapă în Capitală vineri, ceea ce ar fi neplăcut pentru că ar fi o zi de sfârșit de săptămână. De aceea, împreună cu Ministerul Educației, cu Inspectoratul Școlar, cu primarii de sector, cu medici și părinți am luat decizia ca toate cursurile să înceapă luni, 16 ianuarie”, a anunțat Firea, după ședința Comandamentului de iarnă.

Cât privește învățământul universitar, ea a spus că acesta are autonomie și “fiecare universitate își va lua propria decizie și o va anunța pe site-ul facultăților”.

O decizie similară a fost luată și pentru județul Ilfov.

Referitor la recuperarea zilelor în care elevii nu merg la școală, primarul general a spus că nu este cazul, pentru că nu era o perioadă de predare, cu una de evaluare, iar aceasta va fi făcută de profesori după revenirea la cursuri.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.