Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

BRUXELLES: Încep negocierile între PE și Consiliul UE pentru şefia Parchetului European. Kovesi, favorită / POLITICĂ: Iohannis: “Sunt aproape hotărât să convoc un referendum” / Băsescu: N-aș risca pe chestiuni de justiție, CCR îți dă în cap cu cărticica (Constituția)” / JUSTIȚIE: Carmen Dan: Toade documentele din dosarul “10 august” au fost desecretizate / 

Breaking News:
 

Inevitabilul s-a produs! SUA, Marea Britanie și Franța au atacat ținte din Siria. Rusia amenință cu un adevărat război

Deși în ultimele zile dădeau semnale de pace și înțelegere, SUA, Marea Britanie și Franța au demarat, sâmbătă dimineața, de la 04.00, ora României, un atac devastator împotriva regimului Bashar Al Assad.

Zeci de rachete Tomahawk și nu numai au lovit mai multe locații considerate militare și strategice din Damasc, dar și din Homs.

Cel puțin trei persoane au fost rănite în urma acestor atacuri. Donald Trump, președintele SUA, a anunțat atacul în direct și a precizat că au fost vizate în special locații dinspre care se presupune că au fost lansate rachetele chimice care au lovit săptămâna trecută orașul Douma.

Există informații conform cărora oamenii lui Assad au reușit să evacueze locațiile respective, în urma unor informații primite de la serviciile secrete rusești.

Mai mult, regimul de la Damasc se laudă că sistemul antiaerian sirian a reușit să intercepteze cel puțin o treime din rachetele lansate de Occident.

Donald Trump consideră că SUA, Marea Britanie și Franța pot susține asemenea atacuri până în momentul în care “regimul sirian va înceta să utilizeze agenți chimici interziși”.

Rusia și Iranul dau în clocot. Kremlinul consideră că atacul este o provocare la adresa lui Vladimir Putin și anunță că “astfel de acțiuni nu vor rămâne fără consecințe”.

În schimb, Iranul consideră că “SUA, Marea Britanie și Franța vor purta responsabilitatea pentru consecințele regionale ale acestei acțiuni. SUA și aliații săi nu au venit cu dovezi care să ateste utilizarea unor agenți chimici interziși. În plus, au atacat fără să aștepte o poziție a Organizației pentru Interzicerea Armelor Chimice”.