KIA

Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

KIA

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Tudorel Toader a declanșat procedura de revocare a lui Kovesi / Solicitarea a fost transmisă către CSM şi preşedintelui României / POLITICĂ: Kelemen Hunor (UDMR) a sărit în ajutorul ministruluin Justiției / El consideră că “era imposibil să ajungi la altă concluzie”

Breaking News:
 

Nouă poliţişti români au ajuns să patruleze pe străzile din Paris

Reprezentanţii Poliţiei Române anunţă că, începând de miercuri şi până pe 31 ianuarie 2018, nouă poliţişti români vor patrula pe străzile din Paris, capitala Franţei.

Este a 13-a misiune de patrulare a unor poliţişti români pe străzile din Paris. Misiunea acestora este de a asigura siguranţa publică şi de a acorda sprijin şi asistenţă directă autorităţilor de resort franceze în asigurarea securităţii zonelor cu afluenţă turistică sezonieră unde se pot săvârşi fapte de natură infracţională/antisocială.
Poliţiştii români vor participa alături de poliţiştii francezi la activităţi de patrulare şi misiuni de siguranţă publică, pentru prevenirea faptelor de infracţionalitate stradală.

De asemenea, vor sprijini verificările efectuate de serviciile de poliţie franceze în stabilirea identităţii persoanelor implicate în comiterea de fapte de natură infracţională, depistate cu ocazia desfăşurării activităţilor de patrulare.

Totodată, poliţiştii vor acorda expertiză tehnică în materie de prevenire a delincvenţei săvârşite pe teritoriul francez de cetăţeni români, prin coroborarea informaţiilor în vederea identificării de reţele infracţionale.

Poliţiştii care participă la misiuni au experienţă în structurile operative ale Poliţiei Române şi au parcurs un proces de selecţie care a constat în verificarea cunoştinţelor teoretice legislative şi a nivelului de cunoaştere a limbii ţării în care vor desfăşura misiunea.

Acţiunile se desfăşoară la solicitarea partenerilor din Franţa, ca urmare a bunei cooperări poliţieneşti, precum şi a Aranjamentului administrativ dintre Ministerul Afacerilor Interne din România şi Ministrul de Interne din Republica Franceză.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.