Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

BUSINESS: Promisiunile ministrului Teodorovici de ieftinire a gazelor se dovedesc minciuni / ANRE a mărit cu 5,83% prețul pentru populație

Breaking News:
 

Apple a lansat iPhone X, iPhone 8 și iPhone 8 Plus. Încărcare wireless

Apple a lansat marți seară, în California, mult-așteptatul iPhone X – care are un preț uriaș, de 1.000 de dolari -, dar și alte două modele: iPhone 8 și iPhone 8 Plus.

 

Cele trei modele vor intra pe piață în 27 septembrie.

iPhone X este 100% din sticlă, fără buton ”Home” şi cu un display fără margini.

Ecranul este unul de tip Super Retina, ”cel mai bun creat de Apple până acum, pe tehnologie OLED”.

Folosind pentru prima dată un ecran electroluminescent organic, iPhone X este echipat cu un ecran OLED de 5,8 inci, și dispune de tehnologii revoluționare, inclusiv încărcare wireless, recunoaștere facială pentru a debloca telefonul, în timp ce butonul home este eliminat.

În lipsa butonului principal, deblocarea şi revenirea în ecranul principal se vor face cu ajutorul unui ”swipe” în sus.

Securitatea va fi asigurată de recunoaşterea facială, noul Face ID, care va funcţiona cu ajutorul unei camere în infraroşu care va realiza o ”hartă” a feţei tale.

În plus, pe noul iPhone X există Animoji-uri, emoji-uri animate pe care le creează chiar utilizatorul, cu ajutorul tehnologiei de recunoaştere facială.

Încărcarea telefonului se face wireless.

iPhone 8 şi iPhone 8 Plus

Și noile modele iPhone 8 şi iPhone 8 Plus, realizate din sticlă, dar asemănătoare la design cu iPhone 7 şi iPhone 7 Plus.

Noile iPhone 8 şi iPhone 8 Plus vor avea Retina Display dar şi noul procesor hexa-core A11 Bionic, prezentat drept ”cel mai puternic folosit vreodată pentru un telefon”.

Camera iPhone 8 va fi de 12 megapixeli, în timp ce pe iPhone 8 Plus va fi o cameră duală, tot de 12 megapixeli.

La fel ca iPhone X , și cele două modele iPhone 8 vor putea fi încărcate wireless.

iPhone 8 şi iPhone 8 Plus vor fi comercializate în trei variante de memorie – 64 GB, 128 GB şi 256 GB. Prețul de pronire anunțat, în timpul lansării Apple de marți seara, este de 700 de dolari.