Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

BRUXELLES: Încep negocierile între PE și Consiliul UE pentru şefia Parchetului European. Kovesi, favorită / POLITICĂ: Iohannis: “Sunt aproape hotărât să convoc un referendum” / Băsescu: N-aș risca pe chestiuni de justiție, CCR îți dă în cap cu cărticica (Constituția)” / JUSTIȚIE: Carmen Dan: Toade documentele din dosarul “10 august” au fost desecretizate / 

Breaking News:
 

Adina Florea cere aviz de la CSM pentru arestarea procurorilor Onea și Negulescu

Cei doi au fost suspendați deja de la DNA Ploiești, în urmă cu o jumătate de an.

Adina Florea, adjuncta șefului Secției speciale de investigare a infracțiunilor din justiție, a mers luni la Secția de procurori a CSM să ceară aviz pentru arestarea preventivă a procurorilor Lucian Onea și Mircea Negulescu, ce a fost suspendați în urmă cu o jumătate de an de la DNA Ploiești.

sursă foto: Digi24

Săptămâna trecută, Florea i-a pus sub acuzare pe aceștia pentru constituire de grup infracțional organizat, alături de alți trei procurori – Alfred Savu, Giluela Diaconu, Cerasela Rădulescu – şi de poliţista Gabriela Florea.

Adina Florea îi acuză pe procurorii de la DNA Ploiești de grup infracțional organizat

În paralel, șeful interimar de la DNA – Structura centrală, Nistor Călin, a cerut Secției pentru procurori a CSM revocarea de la DN A Ploiești a celor 5 procurori.

Savu, Diaconu şi Rădulescu au formulat deja cereri de încetare a activităţii în DNA și le-au fost admise. 

Practic, DNA Ploiești a rămas în acest moment cu un singur procuror.