Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Dragnea a fost condamnat definitiv la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare / BEC: PNL a obținut 26,23%, PSD are 23,69%, iar USR-Plus e pe locul 3, cu 20,51% / 

Breaking News:
 

“Pinalti” a scăpat de pușcărie după doar 4 luni și jumătate din condamnarea de 3 ani și 3 luni

Gheorghe Ştefan zis “Pinalti”, fostul primar al municipiului Piatra-Neamţ, a fost eliberat condiţionat, vineri, din Penitenciarul Ploieşti, după ispășirea a doar 4 luni şi jumătate din condamnarea de 3 ani şi 3 luni de închisoare pentru spălare de bani şi acte de comerţ incompatibile cu funcţia.

sursa foto romaniatv.net

Decizia definitivă a fost luată de Tribunalul Prahova, după ce Judecătoria Ploieşti i-a respins lui Pinalti,  în 3 octombrie, cererea de eliberare condiționată. 

Condamnarea a fost pronunțată pe 29 iunie, de Curtea de Apel Bacău. Gheorghe Ştefan a fost acuzat de procurorii DNA că, începând cu anul 2009, a administrat în fapt SC Strong Montaj SA (fosta SC Tehnoutilaj SA), folosindu-se de interpuşi, care au acceptat să figureze formal ca asociaţi şi administratori.

Anterior, Gheorghe Ştefan a mai fost condamnat în două dosare, la 6 ani de închisoare în dosarul Microsoft şi la 3 ani în dosarul privind finanţarea PDL. A fost eliberat condiţionat în septembrie 2017.

0 Shares