Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

CCR: Se dezbate sesizarea lui Iordache pe protocoalele secrete / PARLAMENT: Legea pensiilor a fost adoptată / Evazioniștii scapă de dosarele penale: Legea deputatului “Mitralieră” a fost adoptată / JUSTIȚIE: Al 3-lea complet de 5 judecători a amânat procesul lui Dragnea / Va fi tras la sorți al 4-lea complet, în 2019 / În aceeași seituație se află procesele lui Tăriceanu, Ponta și Greblă / 

Breaking News:
 

Băsescu, despre decorarea polițistului pedofil în 2012: Vin liste de la minister, preşedintele nu cere dosare

Fostul preşedinte Traian Băsescu, cel care a semnat în 2012 decretul de decorare a poliţistului arestat pentru pedofilie, Eugen Stan, cu ordinul ”Bărbăţie şi Credinţă”, se apără spunând că listele cu decorații vin de la ministerul de Interne, iar un preşedinte nu cere niciodată dosare.

”Niciodată un preşedinte nu cere dosare. Vin liste de la ministere pentru decoraţii. Sunt pur şi simplu nişte liste. Aţi găsit vinovatul acum… preşedintele României”, a declarat vineri, pentru Mediafax, Traian Băsescu.

Reacția sa vine după ce liderul Federaţiei Naţionale a Poliţiştilor SED LEX, Florin Vîlnei – care, evident, nu-l știa pe pedofil – și-a amintit că Băsescu l-a decorat în 5 iulie 2012 pe pedofilul Eugen Stan cu ordinul ”Bărbăţie şi Credinţă”.

Ministru de Interne era la acea dată Ioan Rus, în Guvernul Ponta 1.

În 2010, polițiștii organizați de liderii de sindicat au mers la Cotroceni și i-au strigat “Ieși afară, javră ordinară!”, apoi și-au aruncat caschetele peste gard.