Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

BRUXELLES: Încep negocierile între PE și Consiliul UE pentru şefia Parchetului European. Kovesi, favorită / JUSTIȚIE: Dragnea cere anularea condamnării de 3 ani și 6 luni de închisoare / El susține că trebuia judecat de un complet specializat pe corupție / 

Breaking News:
 

Iohannis a promulgat Bugetul pe 2019 fără ca Parlamentul să fi făcut vreo modificare

Președintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, Bugetul de stat pentru 2019, fără ca majoritatea PSD-ALDE din Parlament, căreia i-a restituit legea, pentru “corectare”,  să fi făcut vreo modificare.

Astfel, bugetul pentru acest an intră în vigoare cu 5 luni întârziere, după ce a fost adoptat de Parlament abia în a doua jumătate a lunii februarie și a fost atacat de Iohannis la Curtea Constituțională.

Însă CCR a respins sesizarea șefului statului, iar acesta a retrimis proiectul de lege Parlamentului, care însă l-a votat din nou în forma inițială.

“PSD este singurul vinovat pentru întârzierea progresului României. Degeaba încearcă PSD să găsească ţapi ispăşitori, când de fapt bugetul a fost întârziat excesiv pentru că a fost trimis Parlamentului cu trei luni de zile de întârziere”, a acuzat, vineri, Iohannis.