Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Parlamentul a respins OUG de amânare a majorării alocațiilor / Guvernul Orban este obligat să le dubleze, de la 1 februarie / 

Breaking News:
 
Oamenii lui Kelemen Hunor „uită" că au votat, cot la cot cu parlamentarii lui Dragnea și Tăriceanu, modificarea Legilor Justiției și a Codurilor penale

Korodi: UDMR nu va discuta despre susținerea Guvernului, atât timp cât există coaliția PSD-ALDE

Attila Korodi, liderul deputaților UDMR, a declarat luni, la RFI, că nu va exista nicio discuție cu premierul Viorica Dăncilă pe tema susținerii Guvernului, atât timp cât coaliția PSD – ALDE nu s-a destrămat.

Attila Korodi

Korodi a precizat că, din punctul său de vedere, un Guvern minoritar PSD nu ar trebui susținut ”în nicio condiție”.

„Efectiv, declarația premierului nu o înțelegem, poate numai din perspectiva conflictului intern din coaliția de guvernare, pentru că nici nu se pune problema ca UDMR, cu majoritatea care la ora actuală încă este stabilă, este formată, să aibă vreo discuție politică, pentru a sprijini Guvernul. Nu, nu vom face acest pas, pentru că decizia noastră a fost fermă. La ora actuală, coaliția de guvernare, chiar dacă sunt conflicte interne, este stabilă și din percepția noastră, nici nu se pune problema destrămării acestei coaliții”, a spus liderul Uniunii.

Întrebat în ce condiții ar susține UDMR un Guvern minoritar PSD, Attila Korodi a răspuns: ”Poziția mea la ora actuală, personală, pentru că această discuție nu a fost purtată în UDMR: în nicio condiție (…). Decizia noastră a fost fermă și ea a fost luată după mai mulți pași care au fost făcuți de actuala coaliție de guvernare și de PSD, care a demolat și cea mai mică încredere care se putea face și asta se leagă de câteva teme foarte importante și mai ales de problematica Văii Uzului”.

Aflată în turneu electoral prin țară, candidatul PSD la prezidențiale, Viorica Dăncilă, a anunțat, vineri, că va discuta cu președintele UDMR, Kelemen Hunor, despre susținerea Guvernului în Parlament.

118 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv