Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Curtea de Apel București a decis că Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea / El a dat declarat în scris de 4 ori contrariul, pentru a ocupa funcții înalte în stat / El se apără susținând că nu știa că Direcția a 4-a Contrainformații aparține Securității /  POLITICĂ: CCR va judeca pe 16 octombrie contestația lui Tăriceanu privind numirea lui Meleșcanu președinte la Senat 

Breaking News:
 
Cu doar două săptămâni înainte de expirarea termenului de înscriere la BEC

Orban anunță, în sfârșit, lista candidaților PNL la europarlamentare

Ludovic Orban, liderul celui mai mare partid din opoziție, va anunțat joi, în sfârșit, lista candidaților PNL la europarlamentare.

Competiția internă a început în luna octombrie, când Orban l-a invitat public pe Crin Antonescu să se înscrie în cursă pentru a deschide lista candidaților.

De atunci au trecut cu 5 luni, Crin s-a înscris imediat, dar luna trecută a anunțat că renunță la candidatură. 

Ședinţa Biroului Executiv al PNL, în care se va stabili lista candidaţilor la europarlamentare, are loc abia joi, la Parlament, în condițiile în care peste doar două săptămâni expiră termenul de înscriere la Biroul Electoral Central.

Întârzierea prezentării listei are ca scop evident, la fel ca în cazul PSD, protejarea candidaților de atacurile politice.

După ce BEx va stabili lista, aceasta va fi validată de Biroul Politic Naţional al partidului, care se va desfăşura tot joi, la Parlament.

Orban a declarat, la începutul şedinţei:

“Suntem practic în momentul în care pornim o bătălie fundamentală pentru România, pornim o bătălie în care se va hotărî nu numai cine va reprezenta România în Parlamentul European, se va hotărî şi dacă cetăţenii români dau o moţiune de cenzură împotriva actualului Guvern, împotriva actualelor clanuri care îşi bat joc de România, se va hotărî dacă cetăţenii români vor să consolideze şi să adâncească traiectoria europeană, dacă vor să pună punct conflictului artificial declanşat de majoritatea guvernamentală cu UE, cu instituţiile europene şi cu liderii europeni importanţi. În alegerile pentru PE se va vedea adevărul opţiunilor cetăţenilor români şi sunt convins că acest adevăr va fi un adevăr crud pentru cei care au fost investiţi cu încredere să guverneze şi care de doi ani şi patru luni îşi bat joc de România, ducând România spre nicăieri”, a spus Orban.

21 Shares