Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Liviu Dragnea a convocat CEx la ora 16.00 pentru a-i reconfirma susținerea / El a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul “Bombonica” / Sentința nu este definitivă

Breaking News:
 

Premierul Tudose l-a chemat pe Tudorel Toader la raport după valul de critici privind modificările legilor Justiției

Premierul Mihai Tudose l-a chemat la Palatul Victoria pe ministrul Tudorel Toader, pentru discuții pe tema proiectului de modificare a legilor Justiției, imediat după ce documentul a fost prezentat public de șeful Justiției, iar criticile au curs gârlă atât de la președintele Klaus Iohannis, cât și de la Parchetul General.

Ministrul Justiției a părăsit sediul Guvernului în jurul orei 17,20.

Întâlnirea a avut loc după ce, la începutul ședinței de Guvern de miercuri, șeful Executivului i-a cerut ministrului Toader să comunice bine informațiile referitoare la proiectul privind modificarea legilor Justiției, astfel încât să se înțeleagă faptul că, ‘deocamdată, toată lumea rămâne unde e, pe mandatul care e, numit de cine a fost numit’.

”E foarte important cât de bine comunicați și cât de bine înțelege toată lumea, că, de când le-ați prezentat, vă spun că la mine a ajuns că până diseară schimbăm tot și se numește de către altcineva și… Nu. Deocamdată, toată lumea rămâne unde e, pe mandatul care e, numit de cine a fost numit’, a declarat Tudose, la începutul ședinței de Guvern.

La rândul său, ministrul Tudorel Toader a spus că noile prevederi se vor aplica după ce legea va intra în vigoare.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.