KIA Exim Bank UE the GROUP Borsec Samsung Carrefour Deichmann Dedeman Metro Auchan
KIA Best Advertising Cotnari ComputerLand Sony Arctic Dacia Rompetrol Penny Selgros

PENALI: Condamnat la 2 ani de închisoare cu executare, Ioan Neculaie a fost prins când voia să fugă din ţară/

Breaking News:
 

Premierul Tudose l-a chemat pe Tudorel Toader la raport după valul de critici privind modificările legilor Justiției

Premierul Mihai Tudose l-a chemat la Palatul Victoria pe ministrul Tudorel Toader, pentru discuții pe tema proiectului de modificare a legilor Justiției, imediat după ce documentul a fost prezentat public de șeful Justiției, iar criticile au curs gârlă atât de la președintele Klaus Iohannis, cât și de la Parchetul General.

Ministrul Justiției a părăsit sediul Guvernului în jurul orei 17,20.

Întâlnirea a avut loc după ce, la începutul ședinței de Guvern de miercuri, șeful Executivului i-a cerut ministrului Toader să comunice bine informațiile referitoare la proiectul privind modificarea legilor Justiției, astfel încât să se înțeleagă faptul că, ‘deocamdată, toată lumea rămâne unde e, pe mandatul care e, numit de cine a fost numit’.

”E foarte important cât de bine comunicați și cât de bine înțelege toată lumea, că, de când le-ați prezentat, vă spun că la mine a ajuns că până diseară schimbăm tot și se numește de către altcineva și… Nu. Deocamdată, toată lumea rămâne unde e, pe mandatul care e, numit de cine a fost numit’, a declarat Tudose, la începutul ședinței de Guvern.

La rândul său, ministrul Tudorel Toader a spus că noile prevederi se vor aplica după ce legea va intra în vigoare.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.