KIA

Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

KIA

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

ÎCCJ: Ultimul termen de judecată în dosarul lui Dragnea / Liderul PSD a venit flancat de jandarmi / El va fi audiat de judecători / Urmează pronunțarea sentinței la instanța de fond / CSM: Kovesi și adjunctul său Iacob sunt audiați la Secția pentru procurori / Inspecția Judiciară a cerut acest lucru

Breaking News:
 

Ambasadorul Germaniei, în vizită la sediul Poliţiei de Frontieră a României

La sediul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră pare să fie Ziua Porţilor Deschise pentru ambasadorii străini.

După ce miercuri au primit vizita ambasadorului Olandei la Bucureşti, Stella Ronner Grubacic, joi a venit rândul ca cei de la Poliţia de Frontieră să primească vizita ambasadorului Germaniei la Bucureşti, Cord Meier Klodt.

Cu această ocazie, inspectorul general al Poliţiei de Frontieră Române, chestorul general de poliţie Ioan Buda, a prezentat Centrul de Comandă şi Control, precum şi atribuţiile şi activităţile specifice ale Poliţiei de Frontieră.

Oficialilor germani li s-au prezentat structura, competenţele şi atribuţiile Poliţiei de Frontieră Române, activităţile desfăşurate şi rezultatele înregistrate pe linia combaterii infracţionalităţii transfrontaliere, tendinţele fenomenului infracţional, precum şi activităţile derulate pentru îndeplinirea obiectivelor asumate de Poliţia de Frontieră pentru aderarea la Spaţiul Schengen.

Delegaţia germană a vizitat, la sediul I.G.P.F., Centrul de Comandă şi Control al Poliţiei de Frontieră, unde se colectează şi procesează informaţiile de la sistemele de supraveghere şi control instalate pe frontieră, în scopul optimizării timpului de răspuns şi al gestionării resurselor la un nivel unitar, respectiv a fost prezentată Unitatea Naţională cu Informaţii privind Pasagerii, structură responsabilă cu procesarea datelor despre pasageri, în scopul prevenirii şi combaterii actelor de terorism, infracţiunilor conexe şi la adresa securităţii naţionale, precum şi prevenirii şi înlăturării ameninţărilor la adresa securităţii naţionale.

Tot cu acest prilej, conducerea Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră a prezentat modalităţile de pregătire şi perfecţionare ale poliţiştilor de frontieră, dotările tehnice, precum şi rezultatele participării poliţiştilor de frontieră români la misiunile organizate de către Agenţia Frontex, sprijin care a fost evidenţiat şi apreciat deseori de reprezentanţii Agenţiei şi de către cei ai autorităţilor de frontieră europene.

Poliţia de Frontieră Română a fost apreciată de înaltul oficial ca fiind un partener competent şi credibil în lupta împotriva infracţionalităţii transfrontaliere şi care, de asemenea, se bucură de respectul şi aprecierea structurilor similare din ţările membre UE.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.