Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

 POLITICĂ: Dragnea vorbește la scenă deschisă despre amnistie și grațiere / Tudorel Toader ne liniștește însă că aceasta ar fi ultima soluție / ACTUALITATE: Zeci de mii de români rămân fără curent electric și în a treia zi / 

Breaking News:
 

Firea a anunţat proiectele Primăriei pentru Centenarul Marii Unirii

Anul viitor se aniversează 100 de ani de la Marea Unire din 1918.

Sunt programate tot felul de evenimente speciale pe întreg teritoriul ţării. Iar Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a anunţat că instituţia pe care o conduce se va pregăti corespunzător pentru celebrarea Centenarului Marii Unirii.

Printre altele, Firea vrea să inaugureze Parcul Centenarului, un spaţiu verde care va avea în jur de 1,2 hectare şi va fi localizat în zona Piaţa Eroilor.

Motivul pentru crearea acestui parc este că “bucureştenii au nevoie de cât mai mult spaţiu verde şi să se bucure de natură”.

De asemenea, Firea a anunţat că sediul Primăriei Capitalei va fi transformat în muzeu, urmând ca pe holuri să fie amplasate expoziţii şi monumente.

Nu în ultimul rând, edilul vrea să pună la cale şi alte proiecte culturale alături de Lucian Romaşcanu, ministrul Culturii.