KIA

Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

KIA

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTITIE: Ministrul Tudorel Toader este așteptat să anunțe dacă depune la CCR sesizarea pe tema lui Kovesi

Breaking News:
 

Uniunea Europeană dă două milioane de euro pentru reabilitarea celui mai vechi teatru din România

Autorităţile din municipiul Oraviţa au obţinut o finanţare de peste două milioane de euro de la Uniunea Europeană pentru reabilitarea celui mai vechi teatru din România.

Teatrul “Mihai Eminescu”, din Oraviţa, a fost înfiinţat în 1817, în prezenţa familiei imperiale a Austriei, fiind, la început de drum, o copie fidelă a Teatrului Curţii Imperiale din Viena, clădire care astăzi nu mai există.

Tras pe linie moartă în ultimii ani, Teatrul “Mihai Eminescu”, din Oraviţa, urmează să fie reabilitat şi introdus în era digitală prin noile tehnologii media.

Urmează să se efectueze lucrări de reamenajare şi în zona adiacentă clădirii, iar clădirea în sine să fie reabilitată la un nivel cât mai apropiat de cel înregistrat la momentul inaugurării, în condiţiile în care clădirea este monument de artă barocă.

Conform stiriletvr.ro, de-a lungul timpului au prestat pe scena teatrului personalităţi marcante precum Mihai Eminescu, Constantin Nottara, Constantin Tănase, Ciprian Porumbescu sau George Enescu.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.