Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Comisia Europeană îi transmite Adinei Florea că nu are nicio competență să îl ancheteze pe Timmermans / POLITICĂ: Ciorbea: În 2 luni și 2 săptămâni mi se încheie mandatul  / 

Breaking News:
 

3 drumuri naționale și 2 județene rămân inundate miercuri

Trei drumuri naționale și două județene sunt blocate de inundații iar pe alte două drumuri naționale se circulă cu dificultate, miercuri, potrivit Centrului Infotrafic.

sursă foto: CNAIR

Drumurile închise sunt:

  • DN11B Târgu Secuiesc – Cozmeni, în zona localităţii Cătruşa, din județul Covasna
  • DN2H, în localitatea Milişăuţi, pe podul de pe râul Suceava, în judeţul Suceava
  • DN 2L, în localitatea Soveja, județul Vrancea
  • DJ 252B, între localităţile Răcătău şi Pînceşti, județul Bacău
  • DJ 106E, între localitatea Dobra, județul Alba până la limita cu judeţul Sibiu.

Circulația este îngreunată pe DN12B, în zona localităţii Slănic-Moldova, din județul Bacău se se circulă pe jumătate de cale, iar pe DN15B Poiana Largului – Târgu Neamţ, în zona localităţii Petru Vodă, judeţul Neamţ.

Traficul este deviat de pe DN1 din cauza apei acumulate pe carosabil în comuna Bărcănești, judeţul Prahova, astfel că de la București către Brașov se circulă normal pe DN1, iar din Centura de Est se intră în satul Tătărani și se iese în Centura de Vest a municipiului Ploiești.

Amintim, totodată, că circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 403 Braşov – Întorsura Buzăului este întreruptă pe raza localităţii Budila, din judeţul Braşov, după ce podul feroviar din localitate a fost dărâmat de viituri. Pe acest segment de cale ferată circulă însă doar garniturile unui operator privat.