Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Birchall i-a enervat pe baronii PSD și a fost remaniată / Dana Gârbovan este propusă ministru al Justiției / Iulian Iancu este propus vicepremier pentru Economie / Fifor este propus ministru plin la Interne / Șerban Valeca este propus ministru al Educației / Iohannis îi poate respinge / PARLAMENT: Ciolacu a convocat Camera Deputaților în sesiune specială, săptămâna viitoare / ANM: Caniculă și disconfort termic în aproape toată țara, până duminică / 

Breaking News:
 

Expoziția feroviară INFRATRANS, la a X-a ediție

În zilele de 4 și 5 iunie are loc la Bucureşti, sub patronajul Ministerului Transporturilor, expoziţia internaţională INFRATRANS, cu tema “Spre o cale ferată competitivă“.

Organizat pentru prima dată în anul 2002 și ajuns astăzi la a X-a ediție, INFRATRANS® reprezintă una din expozițiile feroviare de renume din Europa de Est, cu o reputație bine stabilită de a atrage factori de decizie și manageri de nivel înalt.

Evenimentul va permite companiilor şi societăţilor feroviare din România şi Europa să își prezinte proiectele din domeniu, cu scopul realizării unui transport integrat prin utilizarea soluțiilor moderne. De asemenea, în cadrul expoziţiei INFRATRANS® 2019, firmele producătoare şi furnizoare din domeniul feroviar îşi vor expune şi vor prezenta cele mai noi produse şi tehnologii.

Evenimentul va aborda realizările în domeniu din:

  • infrastructura feroviară (construcții CF, ETCS, GSM-R)
  • material rulant
  • centre de transport intermodal
  • transport verde
  • logistică

Partenerii de dialog vor fi reprezentați de administratorii de infrastructură feroviară, operatorii de transport feroviar şi urban, de companiile din industria feroviară, logistică, de clienții căii ferate.

Sunt invitate să participe peste 1.000 de persoane, factori de decizie şi influenţatori din domeniul elaborării şi implementării de politici investiţionale privind dezvoltarea infrastructurii feroviare, transportului feroviar de marfă şi călători, transportului public, investitori instituţionali şi privaţi, ingineri din diverse activități și domenii feroviare (întreținere, operare, proiectare, construcții, învățământ).

Uniunea Asociaţiilor Europene ale Inginerilor Feroviari – UEEIV, la care AIFR este membru fondator, va include evenimentul în agenda sa pentru anul 2019 şi intenționează să invite pentru a participa, alături de firme de renume din Europa, personalităţi ale Uniunii Europene din domeniul transportului feroviar.

Deschiderea editiei a X-a a evenimentul INFRATRANS® 2019 va avea loc în 4 iunie la ora 10: 00, în Stația CFR București Nord.

Organizatori: Asociația Inginerilor Feroviari din România – AIFR și Club Feroviar, cu sprijinul CFR SA, CFR Călători, CFR Marfă, METROREX, AFER, CENAFER și Asociația Industriei Feroviare – AIF.

0 Shares