Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

ACTUALITATE: Peste 18,9 milioane de români din țară și străinătate sunt așteptați la europarlamentare și referendumul pe Justiție / Veniți la vot! /  JUSTIȚIE: Dragnea așteaptă luni sentința definitivă în dosarul “Bombonica” / Prima instanță l-a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare / 

Breaking News:
 

STB a suspendat serviciul de plată prin SMS al călătoriilor

Călătoriile cu Societatea de Transport Bucureşti (STB, fosta RATB) nu mai pot fi plătite prin SMS, deoarece serviciul a fost suspendat, timp de 10 zile, până la semnarea noului contract cu furnizorul.

foto: Jean-Mihai Pâlșu

“Ca urmare a expirării contractului dintre STB SA şi 4Pay Systems SRL, serviciul privind vânzarea prin SMS a titlurilor de călătorie “Abonamente de o zi” şi “Călătorii expres” a fost suspendat temporar”, anunţă STB.

În urma licitaţiei publice, noul contract a fost atribuit firmei SC SMS Ticketing SRL, urmând a fi implementat în termen de 10 zile de la semnare, precizează STB.

Până la finalizarea implementării, acest serviciu rămâne suspendat urmând ca STB să comunice public reintrarea în funcţiune a acestuia.

14 Shares