Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: RA-APPS menține misterul în scandalul vilei „Împăratului” / „Stabilirea destinaţiei acestui imobil nu este în competenţa noastră” / POLITICĂ: Coaliția PSD-PNL legalizează traseismul aleșilor locali, cu 3 luni înainte de alegeri / COPY-PASTE Dragnea /

Breaking News:

10 români au cerut sprijin MAE pentru repatriere din Turcia, după cele 3 cutremure

Un grup de 10 români – un profesor şi 9 studenţi Erasmus – care se aflau cazaţi la un hotel din localitatea Kahraman Maraş, afectată de cele trei cutremure devastatoare produse luni în Turcia solicitată asistenţă consulară şi sprijin pentru repatriere.

Cei zece români au transmis Ambasadei României la Ankara, pe telefonul de urgenţă al misiunii diplomatice, că seaflă în siguranţă.

Potrivit MAE, o echipă consulară mobilă din cadrul Ambasadei României la Ankara se deplasează la acest moment la faţa locului, cu două autovehicule, în vederea preluării cetăţenilor români, urmând a fi stabilite ulterior detaliile privind transportul în România.

Până în prezent, nu au fost înregistrate alte solicitări de asistenţă consulară în legătură cu acest cutremur sau semnalări din partea autorităţilor turce privind cetăţeni români afectaţi.

VIDEO. UPDATE. 3 cutremure de mare intensitate, în Turcia şi Siria: Mii de morți

MAE aminteşte că cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la următoarele numere de telefon ale Ambasadei României la Ankara: +90.312.447.7945 şi +90.312.447.7940, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de operatorii Call Center în regim de permanenţă.

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de urgenţă al secţiei consulare: +90.532.318.1726.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv