“Mă puteți audia prin videoconferință”, le transmite el anchetatorilor DNA!

Duminică seara, fostul deputat PSD Vlad Cosma a ieșit la televiziunile apărătoare ale penalilor, cu acuze la adresa procurorilor Direcției Naționale Anticorupție.

Vlad Cosma (sursa foto romaniajournal.ro)

Condamnat în primă instanță la 5 ani de închisoare, urmând ca în 19 februarie să i se dea sentința definitivă, Cosma jr prezentat înregistrări în care îi acuză pe procurorii DNA Ploiești că au fabricat probe în dosare.

Vlad Cosma s-a dat bărbat adevărat și a anunțat că se pune la dispoziția anchetatorilor de fiecare dată când aceștia vor să-i solicite detalii.

Inevitabilul s-a produs însă, iar marți, când Vlad a fost chemat la DNA Ploiești pentru a fi audiat în legătură cu aceste probleme, s-a aflat că a dispărut de la domiciliu. A aruncat fumigena, i-a provocat pe procurori dar a dat bir cu fugiții.

Andreea Cosma, sora lui Vlad Cosma – o altă “penală” celebră, devenită însă parlamentar la mâna adoua -, a anunțat că fratele ei a plecat din țară. Nu a dorit să spună unde anume, dar a anunțat că Vlad le transmite procurorilor să îl audieze prin videoconferință.

Probabil intră și el în categoria penalilor care fug din țară pentru a scăpa de pușcărie, invocând că se tem pentru viața lor, ca Sebastian Ghiță, Radu Mazăre și Alina Bica.

Există și informații că, extenuat de episodul de duminică seara, Vlad Cosma și-a luat concediu și a plecat la schi în Austria. 

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version