Ambasada Suediei contrazice Brigada Rutieră, care susține că plăcuțele personalizate emise în această țară sunt valabile numai pe teritoriul ei.

Ambasada Suediei Facebook

Într-un nou comunicat emis luni la prând, reprezentanța diplomatică transmite: 

”După contactarea, în această dimineață, a autorității responsabile, Agenția Suedeză pentru Transport, vrem să facem următoarele clarificări: 

– Potrivit Agenției Suedeze pentru Transport, plăcuțele personalizate de mașină sunt valabile și în interiorul, și în exteriorul granițelor Suediei
– Deținătorii numerelor de mașină personalizate ar trebui să aibă și numerele originale, pentru a putea să le schimbe dacă țara în care ajunge nu acceptă numărul personalizat
 – Țările de destinație decid căror vehicule le este permis să circule. Autoritățile suedeze nu pot influența țările de destinație în privința vehiculelor cărora le este permis să circule”. 

Polițiștii români i-au deschis dosar penal lui Răzvan Ștefănescu, care circula în țara noastră cu numărul personalizat suedez ”M…PSD”. 

Culmea este că românul care muncește în Suedia a intrat în țara noastră fără să fie oprit de polițiști la frontieră, iar de atunci a circulat timp de două săptămâni, fiind oprit de polițiști în mai multe orașe și nu a fost amendat. 

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version