Agenția Națională de Integritate (ANI) a constatat că Vladimir Bulat s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 14 mai 2012 – 15 mai 2014 deoarece a efectuat simultan activități de expertizare similare cu atribuțiile din fișa postului pentru Galeriile Artmark, în baza unui contract, în urma căruia a obținut venituri de 10.809 lei.

agentia nationala de integritate 2

Totodată, Bulat a încălcat regimul juridic privind conflictul de interese în materie administrativă. Astfel, societatea cu care avea contract de expertiză Bulat a transmis spre aprobare Direcției pentru Cultură a Municipiului București diverse cereri de clasare sau de export definitiv de bunuri culturale mobile, soluționate, de asemenea, de persoana evaluată, în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

“Întrucât în exercitarea funcției publice a rezolvat cereri și a participat la luarea unor decizii cu privire la S.C. Galeriile Artmark S.R.L., societate cu care are relații cu caracter patrimonial în baza unui contract de expertiză, Vladimir Bulat a încălcat și regimul juridic privind conflictul de interese în materie administrativă”, precizează ANI.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version