Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), a declarat sâmbătă dimineață că incendiul de la clubul Bamboo a fost stins și că situația este sub control.  

Arafat: Situaţia este sub control, clădirea este prăbuşită

UPDATE: La ora 18.00, după 15 ore de la izbucnirea incendiului, focul încă mai mocnea iar la fața locului erau 4 autospeciale.

“Situația este sub control, clădirea este prăbușită, într-adevăr, dar mai sunt focare la care se lucrează și putem să spunem că incendiul este controlat. Echipele de urgență le-am trimis înapoi la stații, au rămas aici numai câteva, pentru sprijin”, a afirmat șeful DSU.

El a precizat că echipele de pompieri s-au redus de la 26 la 14 mașini iar la locul incendiului au rămas și trei echipaje de prim ajutor și o mașină de terapie intensivă, “mai mult în sprijinul pompierilor care se află la intervenție”.

Despre faptul că ISU nu a închis acest club, care nu avea autorizație de la pompieri, ci doar un aviz, și a fost amendat de mai multe ori pentru nereguli la instalația electrică și blocarea căilor de evacuare, Raed Arafat nu a spus nimic.

 

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version