Luat la țintă de mai multe personaje importante pentru modul în care s-a implicat în anchetarea Ordonanței 13, Augustin Lazăr, procurorul general al României, urmează să fie evaluat, alături de Laura Codruța Kovesi, de către Tudorel Toader, ministrul Justiției.

Tudorel Toader a lăsat să se înțeleagă, duminică, că s-ar putea lăsa cu demisii sau revocări, însă Augustin Lazăr este ferm în opinii și anunță că “nu există motive pentru a-mi da demisia”.

Mai mult, procurorul general al României spune că întreaga poveste are iz politic și că “eu nu vreau să intru în astfel de polemici politice”.

Invitat la o cunoscută emisiune de televiziune, ministrul Justiției, Tudorel Toader, anunța că “prin intermediul colegilor mei de la minister voi face o fundamentare, o evaluare a activităților desfășurate de Ministerul Public, pe de o parte, și de DNA, pe de altă parte. După ce voi discuta cu șefii celor două instituții și voi face această evaluare, voi stabili măsurile pe care le voi lua. Însă nu exclud ca dânșii să aibă inițiativa unei proceduri individuale”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version