Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Plenul Camerei Deputaţilor decide asupra ridicării imunităţii lui Bănicioiu/

Breaking News:
 

Barna, după victoria de la locale în București: USR PLUS va scoate pesedismul din ţară

Copreşedintele Alianţei USR-PLUS, Dan Barna, a declarat duminică seară, după victoria de la alegerile locale din București, că rezultatele preliminare „arată că cei care vor scoate pesedismul din ţară şi cei care vor face reformele sunt în momentul acesta USR PLUS”.

„Rezultatele din această seară, cel puţin aşa cum le vedem pe exit poll-uri, arată că România începe revoluţia bunei guvernări. Rezultatele din această seară ne arată că USR PLUS îşi respectă angajamentul pe care l-au făcut încă din 2016 românilor – că vom fi acea a treia forţă politică ce va conta în politica din România şi va deveni alternativa la vechile partide politice”, a spus Barna, după prezentarea exit-poll-urilor.

„Faptul că am reuşit, într-o măsură semnificativă, să smulgem Bucureştiul din mâna PSD este meritul dumneavoastră, al cetăţenilor”, a adăugat el.

Totodată, Barna l-a felicitat pe candidatul susţinut de PNL şi USR PLUS, Nicuşor Dan, care „a reuşit să o scoată pe Gabriela Firea din Primăria Capitalei”.

Copreşedintele USR PLUS a mai spus că alianța are peste 3.000 de consilieri în toată țara, iar „aleşii locali ai alianţei vor aduce proiectele care folosesc banii publici pentru cetăţeni şi pentru dezvoltarea comunităţilor”. 

21 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv